Здравеите!И аз вече сам горд собственик на Алфа 156 2,4jtd.Взех я доста ефтино и напук на ниската цена се оказа 4е е в много добро състояние(След компютърната диагностика и проверка на окачването).Има дребни забележки като главина с лагер за смяна и няколко крушки по таблото.Знае ли някои каде във Варна са наи-ефтини частите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
И аз вече имам Алфа
Collapse
X
-
Колега, ако не е тайна на каква цена я купи?
Защото и аз обикалям и си търся точно такъв екземпляр и за това ми е интересно.
Благодаря ти предварително.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от MitkoVn6700 лева я взех 99г е.Намерих я чрез общи познати.На хората им трябваха пари за апартамент.Смятам че цената е добра.Ще пратя снимки до 2 дена.
Поздравления и милиони километри :PA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от MitkoVnМалко зор ми беше докато и свикна но усещането когато изпреварва6 на 3-та е невероятно.От 80 до 120 ги вдига буквално за няколко секунди
На трета 120 ?
Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
-
Първоначално публикувано от AndyПървоначално публикувано от MitkoVnМалко зор ми беше докато и свикна но усещането когато изпреварва6 на 3-та е невероятно.От 80 до 120 ги вдига буквално за няколко секунди
На трета 120 ?
Comment
-
повечето коли за теб сигурно са бензинови !??!
тук става въпрос за дизел !
Момчето сигурно е имало в предви 4-таhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от AndyПървоначално публикувано от MitkoVnМалко зор ми беше докато и свикна но усещането когато изпреварва6 на 3-та е невероятно.От 80 до 120 ги вдига буквално за няколко секунди
На трета 120 ?
Comment
-
Вярвам на това (на трета 130). Като карах една 2,4 дизел пауа ми се видя нещо от сорта: 3-та скорост при 2000 оборота - 60 км/ч. Но дали са били 2000 или 1850 - не съм се вглеждал. Гледах колата и слушах, наслаждавах се. Имах предвид защо натиска толкова много току що купено бижу. Аз бих бил по-нежен - на 4-та 120, не на 3-та.Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.
Comment
Comment